• Onderdelen voor Robotpomp

Robotpomp type RD / DNP

Robotpomp type RD / DNP

De Robot RD is de slijtvaste dompelpomp die voorzien is van hardmetalen slijtdelen, de DNP is de opvolger met identieke maatvoering.
De Robot slijtvaste dompelpomp van het type RD / DNP is altijd voorzien van een vortex waaier, de pomp vind je vooral terug in zandwinning en betonverwerking bedrijven. Deze vortex waaier, ook wel vrijstroomwaaier genoemd, zorgt bij het roteren dat er een gedraaide stroming in de vloeistof ontstaat, hierdoor worden vaste delen in de stroom meegenomen. Vaste delen komen op deze wijze zo min mogelijk in aanraking met de waaier en pomphuis, waardoor de impact van de harde vaste delen op de pomp beperkt wordt. Door gebruik van het slijtbestendige Nihard 4 wordt de slijtage nog verder gereduceerd, wat een gunstig effect heeft op de standtijd en daarmee op uw kosten. De grotere typen kunnen van een woelkop voorzien worden, zodat er een voormenging ontstaat, waardoor hoge concentraties vaste stoffen verpompt kunnen worden. De pomp wordt normaal vrijstaand met opstelvoeten en van een haakse persaansluiting voorzien, met schroefdraad of slangtule opgesteld.
Robotpomp - type RD / DNP

Robot pompen Service

Onze serviceafdeling is uw aanspreekpunt voor het plaatsen van bestellingen met betrekking tot onderdelen, voor het melden van onderhoud en storingen en het opvragen van informatie over het gebruik van de door Pompdirect geleverde Robot pompen.

Contact